IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Danger in the dark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

BerichtOnderwerp: Danger in the dark   zo jun 14, 2015 11:51 amWij supporten geen enkele vorm van deze vorm van dierenmishandeling! We doen dit alleen om de rpg interessanter te houden! Wij keuren in het echte leven hier niks van goed.

De stad van Caninus staat bekend om zijn vrolijke sfeer, een open sfeer voor iedereen die in de stad komt. Het is de zogenoemde 'hondenstad' en er zijn dan ook echt heel veel honden. Alles lijkt dus erg onschuldig, maar er ontstaan steeds meer problemen. Er is steeds meer criminaliteit, wordt er gezegd. Is dat zo erg voor de honden..?
Er wordt voor de dertiende keer gebeld op het politiebureau. Maar de zaken liggen nu een stuk anders. In het gebied waren enkele maanden terug vechthonden, maar sinds ongeveer drie maanden was het grootste aantal weg. Toch wordt er keer op keer weer gebeld, er zijn agressief uitziende honden gezien op straat, zonder baas, maar er zijn ook gewonde honden gezien, met zware kettingen rondom hun hals in tuinen. Het zijn veel soorten rassen, al zien ze er vrijwel allemaal best krachtig uit. Ook in de havens zijn er klachten. Verlaten loodsen blijken een stuk minder verlaten te zijn als er wordt verwacht. Vreemde geluiden komen er vandaan. Mensen beweerden dat er geesten waren, maar dit bleek alles behalve waar te zijn. Het volgende nieuwsfragment bevestigd dat:
'05-06-2015: Paranormaal expertengroep K. P. Fern werd enkele weken terug opgebeld door een booteigenaar, welke dacht dat de zo gevreesde verlaten loods vervloekt was. Gepiep, geschreeuw en gejank kwam uit de loods, maar ook geblaf en gegrom. De paranormaal experten deed onderzoek en het bleef dat dit een populaire plek was voor hondengevechten. Zij gaan er vanuit dat de zielen van de gedode honden hier rusteloos rondzwerven, tot zij een plek hebben gevonden voor hun einde. Lees verder op pagina 5...'
'07-06-2015: Paranormaal expertengroep K. P. Fern zijn door een agressieve geest aangevallen en zelfs één van haar teamleden heeft de aanval niet overleefd. De groep ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis en heeft nog niets kunnen vertellen.'
'09-06-2015: Een paranormaal experten welke enkele dagen terug aangevallen was door een agressieve entiteit, heeft ons vertelt dat dit geen entiteit kon zijn. Ze hebben videobeelden van de aanval, maar op de achtergrond waren duidelijk mensen en honden te horen. De politie heeft gisteren de loods doorzocht en er bleken bloedsporen en DNA van honden te zijn gevonden. Lees verder op pagina 8...'
De politie was nog niet in staat om de criminelen op te pakken. Ze zijn druk bezig met onderzoek. Kijk goed met je hond en laat deze helemaal niet loslopen! Er een kans dat vechthondeneigenaren jou hond gebruiken als aas of als trainingspop, dus als je een verdacht figuur ziet, bel meteen en ga zo snel als mogelijk weg! Breng uzelf en mensen in uw omgeving in veiligheid! Hetzelfde geldt voor dieren. In de bossen, havens en duistere straten van de Stonestreet mag je 's avonds niet alleen lopen! Let ook overdags goed op jezelf en je hond!
Het event zal het startevent van het forum zijn en daarmee ook het event wat voor heel het forum geldt. Een einde van het event is nog lang niet in zicht. Er zijn enkele belangrijke dingen die je goed moet doorlezen:
- Een teamlid kan besluiten dat er elk moment een NPC maffia figuur of vechthond komt, dus kijk uit in de Stonestreet 's avonds, in the Red forest of in heel het 'Southern Seaport'. Uiteraard kan je ontsnappen als je het goed beschrijft. Een vechthond mag in deze gebieden alles, aanvallen en topics binnendringen. Doden mag niet.
- Je mag een vechthond spelen, wat betekend dat je er een aan mag maken.
- Hou het realistisch, één getrainde vechthond kan makkelijk tegen één niet getrainde vechthond en al helemaal als dit een kleiner ras is.
- Als je de ontsnapping niet goed beschrijft, is er gewoon een kans dat je hond wordt ingenomen door een maffia figuur en het ineens een vechthond is!


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://caninus.actieforum.com
 
Danger in the dark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Caninus :: General :: Petshop :: Storylines-
Ga naar: