IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Aveira

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

BerichtOnderwerp: Aveira   do jun 18, 2015 8:10 pm-Nickname: Aveira "spreek uit als Aviera"
Birth name: Schmidt's FC Jacelyn
Meaning nickname: Zonde
Former names: None
Home situation: Fight dog
Age: 1,6 years
Conviction: Neutral - Bad
Sexuality: Hetrosexual
Gender: Female

Owner: Fachi
Pm to: Dodge

Life style
Lifestyle: Fight dog
Home: The red forest
Birth place: The stone street
Breeder Information: Aveira is geboren bij een fokker welke woonde op de Stone street. Hij fokte zijn honden voor hun kracht, hun waaksheid, maar stond ook bekend om de werkwil in zijn honden, die hij gameness noemde. Enkele van zijn honden waren al in de vechtwereld, zoals de moeder van Aveira. Haar moeder was een goed vechter, een echte doorzetter, haar vader was een dappere, typische Beauceron, bang voor niets. De twee maakten dan volgens de fokker een perfecte vechthond. Aveira bezit een geldige stamboom en aangezien zijn honden niet slecht zijn, gaf Aveira's baasje haar een kans. Hij ziet potentie in haar.
Bloodline: Aveira is een nakomeling van Schmidt's Diamond dreaming Elaine (Eli ook wel, geboren in 2009, moeder) en Favre's Troublemaker Fury (Bijnaam is Fury, geboren in 2010, vader). Eli is de teef van de fokker, Fury is een Franse reu, welke totaal geen potentie bezat om ooit te gaan vechten. De kant van Fury is typisch Beauceron, maar Eli is flink 'verpest' door de fokker van haar. Er zit ergens in Eli een Rottweiler en een American pit bull terrier, al is dat bloed al wel flink uitgedund. Je kan zeggen dat Aveira 94% Beauceron is, waardoor veel mensen haar gewoon een Beauceron noemen.
Pedigree: Klik!
House information: Aveira woont in de tuin van een erg groot huis, vrij afgelegen van de andere huizen. Ze woont in een grote tuin, met vijf andere vechthonden, welke afgezonderd van elkaar zijn door middel van palen in de grond, verbonden aan dikke kettingen waaraan ze vaak zitten. 's Nachts zit ze in een kennel, al komt ze soms nog weleens naar buiten. Je ziet nu nog niet duidelijk dat ze een vechthond is, ze traint veel maar heeft nog een mooie vacht. Meestal komt ze niet het bos uit, behalve als ze weleens naar een plek met nog meer vechthonden gebracht wordt.

Uiterlijk
Breed: Beauceron
Fur color: Harlequin
Fur length: Kort
Scars: Nog geen
Eye color: Bruinrood
Size: 67 cm
HD & ED: HD-A / ED-vrij
Build: Aveira is een lange, sterke teef. Ze is vrij breed en wijkt ver af van het rassenstandaard, aangezien ze best wel gespierd is voor een Beauceron. Ze heeft niet zo een lange neus, haar kop lijkt meer op die van een Rottweiler. Ze staat gemiddeld hoog op haar poten, al zijn deze gespierder dan die van de gemiddelde Beauceron. Ze lijkt meer op een Rottweiler dan op een Beauceron.
Short discription: De verandering die Aveira ondergaat, is erg groot. Als jonge hond, zal je de Harlequin kleur nog erg goed zien, maar dit wordt steeds minder naarmate ze ouder wordt - de hond op haar avatar en haar onderschrift is dezelfde. Het wit verdwijnt of wordt grijs. Ze wordt steeds donkerder en breder naarmate ze ouder wordt. Haar kop is als pup dan ook een stuk minder massief dan als pup. Ze is als pup nog een duidelijke Beauceron, maar wijkt naar mate ze ouder wordt steeds meer af van het rassenstandaard.

Innerlijk
Gameness Aveira bezit een hoog potentieel aan 'gameness' en heeft ook inmiddels wel bewezen dat ze dat inderdaad wel degelijk bezit. Ze zal vechten tot ze erbij neervalt, haar drang en drift is ontiegelijk groot. Ze is daarnaast niet tot weinig hondenagressief, maar in de ring zal ze wel degelijk vechten voor haar baas. Ze zal terug kruipen als ze verliest, ze zal alles doen om te winnen. Het woord verliezen bestaat niet in haar, ze kan het woord niet begrijpen. Ze moet altijd winnen. Haar drang om te winnen is echt heel erg groot, dat ze ook compleet van uitflippen als het haar niet lukt.
Gedrag mensen: Aveira is erg goed gesocialiseerd met mensen en is dan ook een erg mensenvriendelijke hond. Ze kan met zowel kinderen als met volwassenen opschieten, ook al ben je nog zo onbekend voor haar. Echter kan dit natuurlijk niet zo perfect zijn als het klinkt en er ligt inderdaad nog een addertje onder het graag. Aveira heeft een frustratie tegenover mannen en vrouwen, welke blank zijn met zwart haar. Geen licht getinte dus, nee echt blank met zwart haar. Ze haat ze en kan flink uitvallen naar ze. Bijten doet ze niet, maar grommen wel. Ze mogen niet in haar of haar baasjes buurt komen. Gebeurt dit toch, moet haar baas haar duidelijk laten zien dat het persoon geen gevaar is, anders kan Aveira heel erg vijandig zijn.
Gedrag naar honden: Aveira zal op de leeftijd die ze nu heeft nog niet erg honden agressief zijn, maar zal dit later wel steeds meer worden. Ze zal iedere hond als tegenstander gaan zien en dan slaan werkelijk alle stoppen door. Echter zal dit probleem de tweede ontmoeting niet opnieuw optreden en soms de eerste ontmoeting niet eens. Maar op haar huidige leeftijd zal ze nog vrij vriendelijk tegen honden zijn. Ze zal ze nog tolereren, maar ook zal ze later steeds vijandelijker worden tegen teven. Dit omdat ze uiteraard vooral tegenover teven komt te staan. Reuen zijn een beter gezelschap voor haar.
Extra's: Later zal Aveira wat kleine 'probleempjes' krijgen, in psychisch gebied. Dit wordt in de RPG echter uitgewerkt en niet nu al.

Skills
Fysiek
Zicht: ●●●○○
Reuk: ●●●●○
Gehoor: ●●●○○
Snelheid&Behendigheid: ●●●●○
Doorzettingsvermogen: ●●●●○
Jachtkunsten: ●●●○○
Vechtkunsten: ●●●○○
Waaksheid: ●●○○○
Herding: ●●●●○
Sporten: ●●●●○

Mentaal
Sociaal bij bekende: ●●●○○
Sociaal bij onbekende: ●○○○○
Omgang met pups: ●●○○○
Geduld: ●●○○○
Gevoeligheid: ○○○○○
Pijngrens*:  ●○○○○
Loyaliteit naar baas: ●●●●○
*Hoe meer gevulde bolletjes, hoe sneller hij pijn voelt

Relationships
None yet.

_________________

» Please safe me, someone sold my soul to the devil «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aveira
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Caninus :: General :: Introduction :: Introduction-
Ga naar: