IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Killers mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht

BerichtOnderwerp: Killers mind   do jun 18, 2015 8:58 pm

Let us play a little game, let us play now
De kettingen rondom de nek van de teef waren zwaar, echt heel zwaar, maar ze moest er maar mee leven. Als je lag, viel het wel mee. Daarom lag de teef ook een tijdje, kijkend naar de flippende honden, welken achterlijk rond sprongen, waarna ze zichzelf ophingen aan hun ketting en weer naar achteren vielen. Elke dag deden ze hetzelfde, achterlijk rondjes tollen, zichzelf ophangen of hun stembanden uit hun keel blaffen. En waarom? Nou, omdat het baasje wel meer te doen heeft en die honden dachten dat ze aandacht te kort hadden, wat echter heel erg mee viel. Ze wilden gewoon altijd hun voortanden in een bloederig stuk vlees zetten, in de treadmill. Ze wilden gewoon trainen. Ze waren bijna geobsedeerd door trainen. Ze wilden niets anders. En dat vond de teef best wel vervelend. Zijzelf vond het ook weleens fijn om haar kaken in een lekker stuk vlees te zetten, zoals dat van een afgeslachte koe, dat van een baitkat of dat van een varken. Op hondenvlees had ze het niet zo, dat trok haar niet echt. Maar een treadmill of een catmill met een stuk vlees ervoor bungelend, vond ze wel erg leuk. Ze deed er altijd alles voor om dat stuk te pakken te krijgen, maar het was werkelijk was twee of drie keer gebeurd. Meestal krijgt ze wel een stuk, maar niet het hele stuk. Dat was weer wat jammer. Een zucht verliet haar neus toen ze vreselijke, zenuwachtige Rhodesian Ridgeback rondjes draaide, zichzelf minimaal drie keer ophing in een minuut en haar oren eraf blafte. "Kan je niet even je bek houden," snauwde Aveira woedend, haar lichaam omhoog hijsend en de teef recht in haar ogen aankijkend. Een gevoel van spanning gleed door de tuin en een paar honden eromheen keken half doorgedraaid en kwijlend naar de twee. De Rhodesian gromde terug en Aveira zette enkele stappen naar voren, tot ze ook zichzelf ophing. Kort bleef het stil, tot de Rhodesian probeerde op te springen en probeerde de Beauceron aan te vallen. Nu sprong ook de Harlequin teef op en begon te grommen en te blaffen tegen de teef. Beiden stonden ze daar dan, happend naar elkaar, terwijl kwijl op de grond viel, met maar twee poten op de grond. De honden eromheen werden allemaal helemaal wild en begonnen heftig te springen, te tollen en te blaffen. Meteen schoot er nog maar één gedachte door de kop van Aveira: Let's kill this bitch.
Een stem maakte echter een einde aan het tafereel. De oh-zo gevreesde man stapte de deur uit en riep eens luid. De staarten van alle honden gingen vrolijk heen en weer, evenals de van Aveira, al stonden haar nekharen nog omhoog, trilde haar hele lichaam heftig en was haar houding vrij dominant. "Kappen nu!" klonk er steng. Aveira snoof nog eens uitdagend naar de zenuwachtige, irriterende Rhodesian, waarna ze zich omdraaide naar haar baas. Deze besloot haar van haar ketting te doen en haar een riem om te doen. Wat gingen ze doen? Vrolijk bewoog haar staart heen en weer, waarna de ketting van haar hals ging. De man pakte hardhandig haar nekvel, zodat ze de Rhodesian ridgeback niet alsnog aanvloog en klikte de halsband rondom haar nek. Rustig liep ze, erg kort aan de lijn, vlak langs alle honden. Haar blik gleed hooghartig langs alle honden, waarna ze naar het huis liep. Hier zette hij haar vast en bekeek haar goed. Ze keek om zich heen. Hier was ze amper geweest..

- Damasco

Let us play russian roulette

_________________

» Please safe me, someone sold my soul to the devil «
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

BerichtOnderwerp: Re: Killers mind   ma jun 29, 2015 6:15 pm

AND THE WORLD JUST KEEPS SPINNING
Al vanaf het moment na zijn ochtendwandeling met zijn baas lag de poedel voor het grote raam in de openstaande tuindeur te kijken naar de honden in de tuin. Stuk voor stuk gespierd, haast overmatig, alsof het een soort bodybuilders waren. Zelfs de teven. Er zat nergens ook maar iets dat niet nodig was voor het ‘werk’ dat de honden deden, en de hele dag lagen ze maar aan die zware kettingen die hen moesten helpen nog meer spieren op te bouwen. Dat was in ieder geval wat zijn baas hem steeds vertelde als hij weer eens naar de honden buiten lag te kijken. Nee, dan vond hij zijn eigen ‘baantje’ toch een stuk leuker. De reu was gespierd, maar niet op de manier zoals de honden buiten. Dik was hij ook absoluut niet, daar zorgde zijn baas wel voor. Hij was een soort wolf in schaapskleren, een compleet onschuldig uitziende bodyguard. Want alhoewel de reu over het algemeen heel vriendelijk was, had ook hij training gehad.

En bij die training hoorde ook dat hij zijn eigenaar haast altijd in de gaten hield, en daar, vooral buitenshuis, bij in de buurt bleef. Toen de enigszins exotisch uitziende man dan ook de tuindeuren uitstapte om een conflict tussen de honden buiten op te lossen, krabbelde de poedel direct op en wandelde met de man mee. Hij had dan geen idee wat er ging gebeuren of waar ze heen gingen, maar de man had een riem in zijn hand. En dat betekende in ieder geval dat er een hond van buiten mee ging naar waar ze dan ook heen gingen. De Beauceron teef, die hij was gaan kennen als Aveira, ging aan de riem en mee. Uit ervaring bleef hij aan de andere kant van zijn eigenaar lopen. Hij had geen zin de teef uit te dagen, op het moment dat het nodig was kon hij haar even ophouden maar zij was absoluut sterker – geen verrassing natuurlijk. ’Heb je er al zin in?’ klonk hij met een scheve grijns. De reu had absoluut geen idee waar ze naar op weg waren, maar dat hoefde de teef natuurlijk niet te weten.


TAG: HERE | WORDS: HERE | NOTES | ORANGE CARAMEL ! @ ATF
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Killers mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Caninus :: Northern stars :: Red forest-
Ga naar: